Reizigersvaccinatie – HOED Vianen – Vianen
Hof van Batenstein 4 4131 HC Vianen Tel:0347-37 23 23 0347-355 277 Spoed 0347-37 23 23 (keuze 1)
Header afbeelding

Reizigersvaccinatie

17-09-2020

Helaas zijn wij genoodzaakt om onze reisvaccinatie service tot nader oprder te stoppen. Er zullen geen reisvaccinaties en reisadviezen worden gegeven. Heeft u in de komende periode reisvaccinaties of reisadviezen nodig, dan adviseren wij u om contact op te nemen met bijvoorbeeld de GGD of reisprik.nl. 

Zodra u weer op de HOED terecht kunt voor uw reisvaccinaties en reisadviezen, dan melden wij dit op onze site. 

===========================================================================================

Sinds 1 januari 2006 is de HOED een LCR erkend reizigersvaccinatie centrum met speciaal daarvoor opgeleid personeel. Dat betekent dat u de prikken voor uw reizen naar het buitenland bij ons kunt halen, ook als u niet als patiënt bij ons staat ingeschreven.

Er dient één reisanamneseformulier per persoon ingevuld te worden. Deze kunt u hier. Uiteraard kunt u ook een exemplaar bij onze balie ophalen. Wij adviseren u dit formulier ruim voor uw reis in te leveren bij de HOED. Nadat u de volledig ingevulde reisanamnese bij ons heeft afgegeven mailen (of bellen) wij u zo spoedig mogelijk terug met uw persoonlijke reisadvies.

Vaak worden de kosten van het consult en de vaccinaties (gedeeltelijk) vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit geldt alleen als u aanvullend verzekerd bent. Als u precies wilt weten wat u vergoed krijgt, raadpleeg dan de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

Wij rekenen uitsluitend contant af. Een pinautomaat is aanwezig. Per gezin berekenen wij het consult voor maximaal vier personen.

Wij hanteren de volgende tarieven:

Vaccinatie  Prijs vaccinatie p.stuk
DTP 25 euro
Hepatitis A volw. 52 euro
Hepatitis A jr. 40 euro
Hepatitis B 42 euro
Buiktyfus 33 euro
Gele koorts 38 euro
Hepatitis A+B volw. 60 euro
Hepatitis A+B jr. 59 euro
Rabiës 72 euro
BMR 45 euro
Consult 25 euro
Vaccinatiepaspoort 4 euro