Waarnemend huisartsen in praktijk Vrijstad – HOED Vianen – Vianen
Welkom!

Welkom op de site van HOED Vianen. U vindt op onze website informatie over de praktijk. Tevens wordt er beschreven hoe onze zorg tijdens en buiten onze openingstijden geregeld is.

HOED Vianen Hof van Batenstein 4 4131 HC Vianen

Terug naar overzicht

Waarnemend huisartsen in praktijk Vrijstad

Alle patienten van praktijk Vrijstad zullen in week 46 een brief ontvangen over het volgende:

In mei 2023 hebben de patienten van huisarts Hemelaar een brief ontvangen dat hij met pensioen is gegaan.  De patientenzorg is na zijn pensionering voortgezet door Mw. S. Rico en Mw. M.A. Vollebregt. Zij hebben te kennen gegeven per half november 2023 te stoppen.  Dit betekent dat er per half november geen vaste huisarts meer is in praktijk Vrijstad.

Wij doen ons uiterste best om een vaste huisarts/ praktijkhouder te vinden. Echter is er in heel Nederland een tekort aan huisartsen die een praktijk willen overnemen, waardoor het ons op dit moment helaas nog niet gelukt is een vaste huisarts/ praktijkhouder te vinden. De komende tijd zullen er daarom waarnemend huisartsen werkzaam zijn. Eén van deze huisartsen zal vanaf half januari vier dagen per week werkzaam zijn in praktijk Vrijstad.

Zodra er meer informatie is over een vaste huisarts/ praktijkhouder, dan zullen we dit uiteraard met u delen.

Wij begrijpen dat het ontbreken van een vaste huisarts een vervelende situatie voor u kan zijn, maar wij hopen op uw medewerking en begrip.

Als team doen we ons uiterste best om u passende zorg te blijven bieden!

Publicatiedatum: 08-11-2023