Afspraken – HOED Vianen – Vianen
Welkom!

Welkom op de site van HOED Vianen. U vindt op onze website informatie over de praktijk. Tevens wordt er beschreven hoe onze zorg tijdens en buiten onze openingstijden geregeld is.

HOED Vianen Hof van Batenstein 4 4131 HC Vianen

Afspraken

Spreekuur

Het spreekuur is uitsluitend volgens afspraak. U kunt op ieder moment van de dag via de patiëntomgeving zelf een afspraak inplannen. U dient hiervoor eenmalig een account aan te maken. Daarnaast kunt u dagelijks een afspraak maken van 8.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0347-372323. De assistente wil, zo mogelijk, van u weten wat de reden is van uw bezoek. Dit in verband met een goede planning van de spreekuren.

Sinds 1 januari 2018 heeft huisarts Raven ook spreekuur op woensdagochtend vanaf 07.00 uur en op woensdagavond tot 18.30 uur.

Telefonisch spreekuur

Iedere huisarts heeft een terugbel spreekuur. U kunt een telefonisch overleg met uw huisarts aanvragen via de assistente. De assistente noteert dan uw telefoonnummer en de reden van uw overleg. Uw huisarts belt u dan rond de afgesproken tijd terug.

Huisbezoek

Indien u om medische redenen niet in staat bent naar de praktijk te komen, kunt een huisbezoek aanvragen. De assistente zal u enige vragen stellen betreffende de aard en ernst van uw klachten. Graag ontvangen wij het verzoek voor een huisbezoek in de ochtend. Uw huisarts kan in de dagplanning dan rekening houden met het huisbezoek

Uitslagen

Uitslagen van onderzoeken kunnen na beoordeling van de huisarts meestal door de assistente worden doorgegeven. Dit kan iedere werkdag tussen 08.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 0347-372323.