Contact/Route – HOED Vianen – Vianen
Welkom!

Welkom op de site van HOED Vianen. U vindt op onze website informatie over de praktijk. Tevens wordt er beschreven hoe onze zorg tijdens en buiten onze openingstijden geregeld is.

HOED Vianen Hof van Batenstein 4 4131 HC Vianen

Contact/Route

Huisartsen Onder Een Dak
Hof van Batenstein 4
4131 HC Vianen

Telefoonnummer  0347-37 23 23
Spoedlijn             0347-37 23 23 (keuze 1)

Huisartsenpost Nieuwegein 088 – 130 96 60

 

Parkeren

Bij een locatie waar diverse zorgvoorzieningen aanwezig zijn, mag een optimaal gebruik van parkeerplaatsen worden verwacht. Hoe meer doorstroming er is hoe meer bezoekers kunnen parkeren. Met betaald parkeren zorgt LEKSTEDEwonen ervoor dat de beperkte parkeerruimte optimaal wordt verdeeld onder bewoners, bezoekers en gebruikers.

Wat is het parkeertarief?

LEKSTEDEwonen heeft bewust gekozen voor een gematigd parkeertarief. Het eerste uur parkeren is altijd gratis, daarna kost het € 1,20 per uur. Dit tarief geldt zeven dagen per week van 7.00 tot 22.00 uur. ’s Nachts is er een laagtarief: de eerste vier uur zijn gratis en daarna € 0,60 per uur.

Waar kunt u parkeren?

U kunt parkeren op het buitenterrein of in de parkeergarage. Parkeren is niet toegestaan buiten de parkeervakken of op een gereserveerde parkeerplaats (voorzien van borden). Bij foutparkeren en/of het veroorzaken van gevaarlijke situaties op het parkeerterrein, in de parkeergarage of op de toegangsweg (“helling”) kan een wielklem geplaatst worden.

Aan de voorzijde van Hof van Batenstein zijn zes invalidenparkeerplaatsen (maximale parkeerduur 1,5 uur). Parkeren is hier alleen toegestaan met invalidenparkeerkaart en parkeerschijf.

Tevens is er (gratis) parkeergelegenheid op de Brugstraat en het evenemententerrein (Kanaalweg).