Inschrijven / Uitschrijven – HOED Vianen – Vianen
Hof van Batenstein 4 4131 HC Vianen Tel:0347-37 23 23 0347-355 277 Spoed 0347-37 23 23 (keuze 1)
Header afbeelding

Inschrijven / Uitschrijven

Ons praktijkgebied is de gemeente Vianen en directe omgeving. U kunt zich inschrijven bij de HOED als u woont in Vianen of in het buitengebied van de gemeente Vianen.
(Hoef en Haag, Hagestein, Everdingen, Zijderveld, Lexmond en Hei- en Boeicop)

Niet alle praktijken binnen de HOED nemen op dit moment nieuwe patiënten aan. Heeft u voorheen een huisarts binnen de de HOED gehad, geef dit dan a.u.b. aan op het inschrijfformulier.
Bij uw inschrijving als nieuwe patiënt vragen wij u een inschrijfformulier in te vullen (1 per persoon), zodat wij een aantal gegevens van u hebben. Wij verzoeken u het formulier af te drukken, in te vullen en in te leveren bij de HOED.

U ontvangt daarna binnen enkele werkdagen een bevestiging van uw inschrijving en wat informatie van de praktijk.  U kunt hier het Inschrijfformulier HOED downloaden.

Sinds juni 2009 zijn wij wettelijk verplicht uw identiteit te controleren bij een eerste contact. Daarom verzoeken wij u bij het inleveren van uw inschrijfformulier uw identiteitsbewijs mee te nemen. Mocht u het inschrijfformulier willen opsturen naar de praktijk, dan verzoeken wij u vriendelijk een kopie van uw identiteitsbewijs toe te voegen. Alleen dan kunnen wij u inschrijven. Dit is ook de reden waarom inschrijven via internet helaas niet gaat.

Als u zich inschrijft als nieuwe patiënt, is het belangrijk om dit aan uw vorige huisarts door te geven. Hij/ zij kan dan uw medisch dossier digitaal versturen en u uitschrijven als patiënt.

Uitschrijvingen

Als u wisselt van huisarts dient u een ondertekend uitschrijfformulier in te leveren.
Met dit getekende formulier geeft u toestemming om het dossier door te sturen.

  • Personen vanaf 16 jaar geven zelf toestemming door te tekenen.
  • Voor kinderen tot 12 jaar geven ouders of voogd toestemming door beiden te tekenen.
  • Voor kinderen van 12 tot 16 jaar geldt dat zowel de ouders of voogd en het kind toestemming moeten geven door allen te tekenen.

U kunt hier het uitschrijfformulier downloaden.