Inschrijven / Uitschrijven – HOED Vianen – Vianen
Welkom!

Welkom op de site van HOED Vianen. U vindt op onze website informatie over de praktijk. Tevens wordt er beschreven hoe onze zorg tijdens en buiten onze openingstijden geregeld is.

HOED Vianen Hof van Batenstein 4 4131 HC Vianen

Inschrijven / Uitschrijven

Ons praktijkgebied is de stad Vianen en directe omgeving. U kunt zich inschrijven bij de HOED als u woont in Vianen of in de overige dorpen en buitengebieden rondom Vianen (Hoef en Haag, Hagestein, Everdingen, Zijderveld).

Niet alle praktijken binnen de HOED nemen op dit moment nieuwe patiënten aan. Heeft u voorheen een huisarts binnen de de HOED gehad, geef dit dan a.u.b. aan op het inschrijfformulier.
Bij uw inschrijving als nieuwe patiënt vragen wij u een inschrijfformulier in te vullen (1 per persoon), zodat wij een aantal gegevens van u hebben. Wij verzoeken u het formulier af te drukken, in te vullen en in te leveren bij de HOED.

U ontvangt daarna binnen enkele werkdagen een bevestiging van uw inschrijving en wat informatie van de praktijk.  U kunt hier het Inschrijfformulier HOED downloaden.

Sinds juni 2009 zijn wij wettelijk verplicht uw identiteit te controleren bij een eerste contact. Daarom verzoeken wij u bij het inleveren van uw inschrijfformulier uw identiteitsbewijs mee te nemen. Mocht u het inschrijfformulier willen opsturen naar de praktijk, dan verzoeken wij u vriendelijk een kopie van uw identiteitsbewijs toe te voegen. Alleen dan kunnen wij u inschrijven. Dit is ook de reden waarom inschrijven via internet helaas niet gaat.

Als u zich inschrijft als nieuwe patiënt, is het belangrijk om dit aan uw vorige huisarts door te geven. Hij/ zij kan dan uw medisch dossier digitaal versturen en u uitschrijven als patiënt.

Uitschrijvingen

Als u wisselt van huisarts dient u een ondertekend uitschrijfformulier in te leveren.
Met dit getekende formulier geeft u toestemming om het dossier door te sturen.

  • Personen vanaf 16 jaar geven zelf toestemming door te tekenen.
  • Voor kinderen tot 12 jaar geven ouders of voogd toestemming door beiden te tekenen.
  • Voor kinderen van 12 tot 16 jaar geldt dat zowel de ouders of voogd en het kind toestemming moeten geven door allen te tekenen.

U kunt hier het uitschrijfformulier downloaden.